2023. június 05. - Fatime
EUR : 371.06
USD : 344.4
Időjárás ikon24°16°

Apa, kezdődik – Travishow a vásárhelyi belvárosban!

LMBTQ-bulit rendeznek Hódmezővásárhely belvárosában, a volt Ifjúsági Házban. Nemcsak a városból, de a térségből is várják az érdeklődőket. Szabadosan fejlődik Vásárhely.Már a főtérről is hallani fognak minket – ígérik a most hétvégére a hódmezővásárhelyi belvárosba szerveződő LMBTQ-buli népszerűsítői. A „Szexy szombat party” fantázianevet viselő programra olvasóink hívták fel a figyelmünket. Mint írták, az eseményt LMBTQ-csoportokban hirdetik. A plakátját és a meghívóját kis utánajárással mi is megtaláltuk a közösségi médiában, bárki számára nyilvánosan elérhető bejegyzésekben. A kínálat igazán színes: lesz „Travi show”, „Szexy pasik show”, és a legjobb LMBTQ-zenék forognak majd.

Travishow és szexi pasik

Hódmezővásárhelyen a belváros szívében tehát zászlót bont az LMBTQ-mozgalom a volt Úri Kaszinó és Ifjúsági Ház történelmi időket is megélt, sokat látott, patinás, impozáns épületében. Szögezzük le, nem az azonos neműekhez vonzódó emberekkel vagy hagyományostól eltérő szexuális identitás megélésével van a gond; olvasóink is elsősorban azt fogalmazták meg a nekünk küldött levelekben, hogy korábban kevésbé volt jellemző, hogy hasonló nagyszabású LMBTQ-partikat rendezzenek Hódmezővásárhelyen, pláne a város központjában.

Fejlődjön szabadosan!

Hiába, no, a jelek szerint változnak az idők. Hódmezővásárhely most már nemcsak szabadon, de szabadosan is fejlődik. Mint ismeretes, az LMBTQ-bulinak helyet adó egység egyik aktív támogatója maga a polgármester volt, Márki-Zay Péter lelkesen bábáskodott a megnyitása körül szűk egy esztendővel ezelőtt. Még az önkormányzati propagandasajtó is gőzerővel ontotta ennek kapcsán az új zenés-táncos szórakozóhelyről a népszerűsítő anyagokat.

A fergetegesnek és őrületesen forrónak ígért este megálmodói most úgy reklámozzák a „Szexy szombat party”-t, hogy már a főtéren is hallani lehet majd a bulit. Biztosak vagyunk benne, hogy az önkormányzat ugyanúgy készen áll a zajszintmérésre, ahogy a városszéli Népkerti Sörkert esetében.

(promenad24.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató