2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hat kamion ütközött több autóval, amelyek közül több kigyulladt, lezárták az M1-est

Baleset miatt mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál szombat délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére.

A rendőrség elsődleges információk szerint több személygépkocsi és egy kamion ütközött a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a kamion átcsúszott a szembejövő sávba, ezért az autópályát mindkét irányban lezárták. A balesetben többen megsérültek, és több autó is kigyulladt.

A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez, és további tűzoltóegységeket is a helyszínre vezényeltek. A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon – írta a Katasztrófavédelem.

A tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak az M1-es autópályán, Mály térségében, ahol több személyautó és hat kamion ütközött össze a sztráda 30-as kilométerszelvényénél, a Győr felé vezető irányban. A járművek közül több kigyulladt. A másik irányban, a Budapest elé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez. Információk szerint tűz már nincs a helyszínen, az egységek visszahűtik a járművek felhevült részeit. A társhatóságok is az esetnél dolgoznak, a forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató