2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Antifabandi: Gyomorforgató támadások célkeresztjébe került a Szikra Mozgalom

A marxista Jámbor András a brutális antifa-támadások után az alábbiakat írta.

„Írd alá a Kocsis Máténak és Rogán Antalnak címzett nyílt levelünket Már több mint ezren támogatják a levelet, barátaink és olyan közéleti szereplők, akik egyetértenek: a rágalmazást, az uszítást nem tűrhetjük tovább

Csatlakozz az aláírókhoz! Karácsony Gergely, Baranyi Krisztina, Pikó András polgármester, Erdős Virág, Beck Zoltán, Csepella Olivér és még sok százan vállalják nyíltan: elég volt a rágalmakból!

Az elmúlt időszakban gyomorforgató támadások célkeresztjébe került a Szikra Mozgalom, egyik tagunk, és én magam is. A hatalom erőszakosnak próbál beállítani minket! A hatalom, amely egy állampolgárát két hétre börtönbe zárta egy Facebook-lájk és két nagykereskedelemben kapható ruhadarab színegyezése miatt, a személyes adatait pedig (amikor ellene még vádemelés sem történt) a kormánypropagandában nyilvánosságra hozta, ezzel engedve és szítva a szélsőjobboldali gyűlöletet!

Amit teszünk, nem erőszakos; az emberi minimum! Kiállunk azért, hogy a korrupt végrehajtók, és minden politikai érintett megkapja a törvény szerinti büntetését, kiállunk azért, hogy a végrehajtói visszaéléseket kivizsgálják, és kiállunk a kizsigerelt és tönkretett magyar emberek kárpótlásáért!

Kocsistól és Rogántól követeljük: tisztázzák a lakájmédiában és a saját felületeiken a Szikra, a tagunk és az én nevemet. Ismerjék be, hogy semmi alapjuk nincs a gyűlöletkeltésre és uszításra. Kérjenek bocsánatot egy állampolgártól, aki nem közszereplő, mégis minden személyes adatát.”

 

Itt tudtok üzenni Bandikának:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató