2023. június 04. - Bulcsú
EUR : 371.06
USD : 344.4
Időjárás ikon24°13°

Az LMBTQ ideológia miatt lesznek öngyilkosok a gyerekek a lengyel miniszter szerint

Az oktatási miniszter, Przemysław Czarnek korábban élő tévéadásban azt mondta az LMBTQ emberekről:

“Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket az emberi jogokról és egyenlőségről! Ezek az emberek nem egyenlőek a normális emberekkel.”

 A miniszter az LMBTQ-jogi mozgalmat egyenesen a náci ideológiához hasonlította.Czarnek ismét, nekiment az LMBTQ-mozgalomnak, elmondta hogy

a 18 éven alattiak körében meredeken emelkedő öngyilkossági kísérleteknek az LMBTQ ideológia agymosása az oka.

Oktatási miniszterként rögtön megoldással is szolgált: a templomba járás segítene a mentális problémákkal küzdő kamaszokon.

A 18 éven alattiak körében az elmúlt két évben volt az eddigi legmagasabb az öngyilkossági kísérletek száma Lengyelországban. 2021-ben 1496, 2022-ben pedig 2031 esetet regisztráltak – ez utóbbi több mint kétszerese a 2021 előtti évek átlagának, írja a Notes from Poland.

A Polsat Newsnak nyilatkozva azt mondta, hogy bár az oktatási szervek tehetnek ugyan erőfeszítéseket a fiatalok öngyilkossága ellen, de azok “csak ragtapaszok” lehetnek. Szerinte a probléma gyökere a család hatalmas válsága, a támadás család, a kereszténység, az egyház, a vallás ellen, vagyis mindaz, ami “megkülönbözteti a jót a rossztól”.

“Meg kell védeni a család és a házasság értékeit, és nem szabad engedni, hogy ezeket marxista és LMBTQ ideológiákkal támadják, amik pusztítást végeznek a gyermekek elméjében. Ezek az öngyilkossági kísérletek és a sajnálatos öngyilkosságok annak az eredményei, hogy a fiatalok elméjét elhomályosítják az LMBTQ, neoliberális és neomarxista ideológusok, akik agymosást végeznek rajtuk, és magukra hagyják őket” – nyilatkozta a politikus. Czarnek ehhez hozzátette, hogy a kisebb településeken, ahol az emberek templomba járnak, jobban tudnak különbséget tenni jó és a rossz között.Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató