2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A Kutyapárt nekiment Karácsonynak: nem támogatjuk 24-ben

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke szerint jelenleg az önkormányzatokban sokkal több dolgot lehet elérni, mint az Országgyűlésben, emiatt az a céljuk, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon több helyre bejussanak, mint ahány helyen most képviselőjük van. Erről a Spirit FM Nagykép című műsorában beszélt, és hangsúlyozta, hogy szerinte már egy ember is sok mindent el tud érni egy önkormányzatban.

Kiemelte, hogy 2024-ben indulni szeretnének a fővárosi önkormányzati helyekre, de azt még nem tudja megmondani, hogy kit tartanának ideális főpolgármester-jelöltnek. Ugyanakkor leszögezte, hogy nem fogják Karácsony Gergelyt külön támogatni a főpolgármesteri indulásban. Kovács Gergely személy szerint "nem tud mit kezdeni" az olyan emberekkel, akik együtt tudnak dolgozni az MSZP-vel, DK-val, vagy akár a Jobbikkal.

Ettől eltekintve Karácsony tevékenységével kapcsolatban azt mondta, hogy szerinte túl sok minden nem történik a fővárosban, és ennek nem csak a pénz az oka. A rakpart időszakos lezárásáról azt gondolja, hogy nem a legbátrabb megoldás.

"Mi biztos, hogy nem fogunk ezzel az ellenzékkel együtt indulni. Annál jóval nagyobb problémáink vannak velük, bármennyi listás helyet akarnának ígérni" 

– fogalmazott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke.

Utólag nem bánja, hogy nem jutottak be a parlamentbe, annak összetétele láttán. Sajnálja is a Momentumot, akinek most először adódott lehetősége bekerülni. Úgy látja, hogy a Momentum kicsit zavarban is van, hogy mit kezdjen a helyzettel.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató