2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Dobrev Klára: Reális veszély a huxit

Dobrev Klára interjút adott az RTL-nek. Az interjúban kifejtette, hogy nem elégedett a DK támogatottságával, „azért is dolgozunk, hogy minél többen érezzék át, hogy itt van egy másik Magyarország, mert az Orbán-kormány a szakadékba, az unióból kifelé vezet minket”.

A huxitról kifejtette, hogy „Orbánék turbó fokozatra kapcsoltak, egy olyan göbbelsi propagandát erőszakolnak a magyar állampolgárokra, miszerint mindenért az Európai Unió felelős. Látható az elmozdulás, különösen azoknál a szavazóknál, akikhez csak a kormánypropaganda jut el. Én mélységesen hiszek abban, hogy a magyar emberek túlnyomó többsége uniópárti. [...] 

Ma már nem legyinthetünk olyan flegmán, mint ahogyan tettük, akár csak három vagy éppen nyolc éve, amikor elkezdődött a brüsszelezés.”

A kormány kormányzásáról így nyilatkozott: „a közvélemény-kutatások sem adják vissza azt a mérhetetlen csalódottságot és elégedetlenséget, ami az országban van. 

Ez a kormány gyakorlatilag nem kormányzott az elmúlt 12 évben. 

Itt nincs szakpolitika, itt csak hatalompolitika van. Nem úgy ülnek le egy asztal köré, hogy azon gondolkodnak, hogy hogyan legyen jobb az egészségügy vagy az oktatás, hogyan lehet innovatívabb és zöldebb a magyar mezőgazdaság, hanem csak azt nézik, hogy a saját hatalmi játszmájukban mi az, amit megtehetnek, meddig mehetnek el.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató