2023. június 06. - Cintia, Norbert
EUR : 369.42
USD : 345.38
Időjárás ikon18°15°

D. Macgregor: Ukrajna pusztulásra van ítélve és magával rántja az USA-t is

A kijevi rezsim öngyilkos politikát folytat. Ezt a Pentagon volt tanácsadója, Douglas Macgregor ezredes nyilatkozta. A vezetés megbocsáthatatlan hibái halálra ítélik Ukrajnát. Ugyanakkor Zelenszkij szövetségesei folyamatosan győzelmet követelnek.

„Mindenki továbbra is ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, hogy Kijev mindent jól csinál, és végül nyerni fog. Ez mind nonszensz" – mondta Macgregor. Úgy véli, hogy az ukrán fegyveres erők kritikus helyzetben vannak, és nem lesznek képesek sokáig kitartani.

A fő kérdés, amelyen Joe Biden elnöknek most gondolkodnia kell, az, az, hogy hogyan lehet kikerülni az ukrán válságból.  

A konfliktus nem a legjobb módon alakul a Nyugat számára, és az amerikai kormányzat "nagyon jól tudja ezt", de nem mondanak igazat.

A Fehér Háznak "fel kell ajánlania Oroszországnak, hogy előfeltételek nélkül kezdje meg a tárgyalásokat".

Douglas Macgregor szerint csak így lehet véget vetni az ukrajnai válságnak. És mégsem, függetlenül a Nyugat jelenlegi lépéseitől, nem fogják azt elérni, amit az ukrán konfliktusból ki akartak húzni.

Tegyük hozzá, hogy az ukrajnai konfrontáció jelentősen meggyengítette az Egyesült Államokat, és továbbra is hátrányosan érinti az ország belgazdasági és politikai állapotát. Ezért a legésszerűbb hangok folyamatosan felszólítják Washingtont, hogy vonuljon ki az ukrán konfliktusból, hogy megállítsa saját bukását.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató