2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Holtan találtak egy fiatal férfit Pestszentlőrincen, már több hónapja végezhetett magával

Halott férfit találtak Pestszentlőrincen, aki már több hónapja végezhetett magával – írja a borsonline.hu. A portál információi szerint a 30 év körüli férfi több hónappal ezelőtt akaszthatta fel magát a Wlassics Gyula utcában a családi házukban, ám csak most találtak rá, amikor az egyik szomszéd kihívta a rendőrséget.

Először az tűnt fel, hogy régóta nem láttam Jánost. Ő egy egyébként jól szituált fiatalember volt, aki mindig udvariasan köszönt. Sosem volt bajom vele, bár én az apját jobban ismertem, vele barátok voltunk – mesélte a szomszéd.

Az egyik alkalommal – folytatta – épp eljöttem Jánosék háza előtt, ott ahol több ablak is az utcára néz. Hirtelen megcsapta az orromat valami irdatlan szag, fel is kavarodott a gyomrom azonnal. Aztán látom, hogy nyitva van résnyire az egyik ablak... Közelebb lépek és látom, hogy az ablakokat ellepték a döglegyek. Rengeteg volt belőle. Itt már tudtam, hogy azonnal a rendőrségre kell menni – részletezte a szomszéd, akinek a segítségével a rendőrségnek és a tűzoltóknak végül sikerül bejutni a házba. 

 

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató