2023. május 30. - Janka, Zsanett
EUR : 372
USD : 346.63
Időjárás ikon23°15°

MSZP-s politikus rongált meg egy hidat, rabosította a rendőrség

Az MSZP Kapvosárkönyéki elnöke 2023. március 5-én megrongálta a kaposvári Eszterházy híd díszburkolatát.A Kaposvármost beszámolójából kiderült, hogy Árok Kornél MSZP-s politikus három hete azt állította a közösségi oldalon, hogy a rossz kivitelezés miatt hullik a burkolat a kaposvári közlekedési központ egyik lépcsőjénél.

A rendőrség közleménye azonban azt bizonyítja, hogy az 53 éves szocialista politikus puszta kézzel maga állt neki a bontásnak. Árok újabb bejegyzésében elismerte: gyanúsítotti kihallgatása után rabosította a rendőrség.

Megdöbbenve olvastuk a kaposvármost.hu sorait, amelyben a rendőrség közleményére hivatkozva rongálással vádolják Árok Kornélt. A magunk részéről elhatárolódunk és elítélünk minden olyan magatartást, amely a közvagyon megrongálásával, tönkretételével jár. Ugyanakkor a konkrét ügyben szeretnénk megvárni a rendőrségi vizsgálat eredményét, mielőtt Árok Kornél személyét érintően állást foglalnánk. Sajnálatosnak és rendkívül elszomorítónak tartjuk, hogy a kaposvári közéletben az érdemi, várost érintő diskurzus helyett ilyen ügyekkel kell foglalkoznunk “

– reagált az ügyre az MSZP.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató