2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Fürjes Balázs távozik a kormányból

Lemond miniszterhelyettesi megbízásáról Fürjes Balázs. A politikus Facebook-bejegyzésében az írta, a lemondásról egyeztetett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel, aki elfogadta, hogy más területen folytatja a munkáját. Ezzel egy időben a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége felkérte Fürjes Balázst, a Brisbane 2032 nyári olimpiát előkészítő és koordináló NOB-bizottság tagját, a 2023-as Budapest Atlétikai Világbajnokság szervező bizottságának társelnökét, hogy nyújtson be pályázatot a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz állandó taggá választása érdekében.

Távozik a kormányból Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára. A döntést a politikus jelentette be a Facebook-oldalán.

 

A bejegyzésben a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára azt írta, hogy Gulyás Gergely miniszter elfogadta a lemondását. Fürjes Balázs arról írt, hogy több olyan új kihívás is jelentkezett most az életében, amelyek sokkal több időráfordítást kívánnak és több külföldi elfoglaltsággal járnak, mint amennyit az év nagy részében magyarországi jelenlétet megkívánó miniszterhelyettesi munka lehetővé tesz.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató