2023. június 06. - Cintia, Norbert
EUR : 369.42
USD : 345.38
Időjárás ikon18°15°

Tizenéves fiúknak fizetett a szexért két egri férfi

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gyermekprostitúció kihasználása bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást két egri férfi ellen, olvasható a Police.hu-n.

A nyomozás eddigi adatai alapján az 58 éves K. F. és a 68 éves S. A. 2022 ősze óta két tizenéves fiúval, több alkalommal szexuális cselekményt végeztek, amelyért anyagi ellenszolgáltatást – készpénzt, mobiltelefont, cigarettát, energiaitalt – adtak nekik. A gyanú szerint a férfiak az együttlétekről videó felvételeket is készítettek, amelyeket telefonnal, illetve a lakásukban felszerelt kamerákkal rögzítettek.

Mindkét férfit március 22-én reggel fogták el a rendőrök, majd előállították a főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A bíróság a hétvégén elrendelte mindkettőjük letartóztatását.A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakásaiban nagy számban foglalt le adathordozókat valamint kamerákat, az azon lévő felvételek elemzését folyamatosan végzik, így jelenleg nem zárható ki, hogy a férfiak további fiatalok sérelmére is követtek el bűncselekményeket.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató