2023. június 06. - Cintia, Norbert
EUR : 369.42
USD : 345.38
Időjárás ikon18°15°

Mi Hazánk: a Párbeszéd nem jó színt választott

Inkább a szivárvány színt kellett volna választaniuk - így reagált a Mi Hazánk Mozgalom arra, hogy a Párbeszéd ezentúl Párbeszéd Zöldek néven működik tovább. Az LMP szerint nem kozmetikázni kellene a megnevezésekkel, hanem hiteles zöld politikát kellene folytatni.

A kimutathatatlan támogatottságú Párbeszéd a hétvégén bejelentette: nevet változtatnak. Ezentúl, hogy hangsúlyozzák zöld politikájukat, a kifejezés megjelenik az elnevezésben is.

Versengenek még a zöld jelzőért, pedig a zöld politika az nem balliberális privilégium.

Értékelte a balliberális párt névváltoztatását a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Novák Előd szerint a Párbeszéd nem jó színt választott.

Az a fajta színváltás, amit folytatnak, az sokkal, talán hitelesebb is lenne, hogyha inkább szivárvány színt vállalna föl egészen nyíltan is a Karácsony Gergely vezette formáció. Egyfajta szemfényvesztés az, amit művelnek itt a folyamatos név és arculatváltásokkal - tette hozzá.

Hiteles zöld politikát kell végezni. Ezzel és nem pedig kozmetikázással lehet elérni a választókat - reagált a magát szintén zöld pártnak nevező LMP országgyűlési képviselője. Keresztes László Lóránt még egyet odaszúrt: miszerint a Párbeszéd eddig képtelen volt önállóan választáson elindulni.

 

(Hír TV)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató