2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a Fideszen kívűl folytatja

A politikus elmondása alapján ehhez a közte és Németh Szilárd között fennálló ellentét vezetett.

Újjáalakult a csepeli Fidesz. A szervezetet korábban egyhangú döntéssel oszlatta fel a párt országos választmánya, s most egyhangúlag határozott az újjáalakulásról is.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség csepeli szervezete az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta, hogy az országos választmány

elnökségének egyhangú döntése alapján újjáalakult a korábban egyhangú döntéssel feloszlatott csepeli szervezet.
Az országos választmány elnöksége két korábbi tag, Borbély Lénárd csepeli polgármester és Ábel Attila csepeli alpolgármester ismételt tagfelvételi kérelmét nem fogadta el. Morovik Attila csepeli alpolgármester pedig ismételt tagfelvételi kérelmet be sem nyújtott, ami kilépésnek minősül.

A polgármester az alábbiakat írta a Facebookon a hírrel kapcsolatban: 

„Kedves Csepeliek!

Németh Szilárd kezdeményezésére feloszlatták a csepeli Fideszt, amely a mai napon újra megalakult. Ennek 21 év után már nem lehetek a tagja. A kettőnk között fennálló vitában én Csepel és a csepeli emberek érdekét képviseltem, és ez ide vezetett.

Ebben a vitában a két legfontosabb kérdés a Kis-Duna-part beépítése volt, a másik a Munkásotthon megőrzése a csepeliek javára.

A polgármesteri munkámat teljes erőmmel folytatom, és kizárólag Csepel érdekében járok el.

Ehhez pedig továbbra is kérem az itt élők támogatását.

Ettől függetlenül a jobboldali világnézetem, a nemzetről, hazáról, családról és az isteni gondviselésről nem változott meg a véleményem és soha nem is fog. Továbbra is ahhoz a szellemi közösséghez tartozom, akikkel közösen dolgoztunk az elmúlt két évtizedben.

Nekem mindig is Csepel lesz az első!”

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató