2024. május 23. - Dezső
EUR : 386.15
USD : 355.93
Időjárás ikon24°15°

MSZP: A DK nélküli összefogás adhatja a győzelem receptjét

A jászberényi recept a győzelem receptje, ebben pedig a DK nem szerepelt - kampánynyitót tartott az MSZP, Jászberényben. Kunhalmi Ágnes szerint nem veszekedésre és az országos politikai pártnyomás szerint kell politizálni, hanem helyi ügyek mentén, gyarapodó pártokkal. Komjáthi Imre, a szocialisták másik társelnöke szintén arról beszélt: egységben és összefogásban az erő, ám - arra utalt - ebben nem feltétlenül van szükség a Gyurcsány-pártra.

Az ellenzék számára győzelemmel végződő jászberényi választást idézte fel kampánynyitójában az MSZP. Kunhalmi Ágnes szerint nem elég a reményt hirdetni, azért tenni kell. Akik ma a győzelem pártján állnak, ahogy az MSZP, azok elismerik, hogy a jászberényi "recept" bevált. Ehhez bátor civilek, bátor politikusok és győzni akaró pártok kellenek a szocialista politikus szerint.

Kunhalmi Ágnes üzent a DK-nak is, mint mondta: nem egymás rovására kell politizálni, és ezzel párhuzamosan minden pártnak erősödnie kell.

Majd Komjáthi Imre el is mondta: szerinte összefogásra van szükség.

"És belpolitikai versenytársainkat sem megsemmisíteni, hanem meggyőzni szeretnék, persze ez csak összefogással sikerülhet, ahogy itt Jászberényben megmutattuk, hogy egységben az erő."

Az eseményen felszólalt Balogh Béla, Jászberény alpolgármestere is, aki szintén azt hangoztatta: a DK-nélküli hiteles összefogás Jászberényben megmutatta a győzelem receptjét.

Nem a szocialisták voltak az elsők, akik beleszálltak a Gyurcsány-pártba.

(HírTV)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató