2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Bécsben a gyerekeknek meséket felolvasó drag queen-ek ellen tiltakoztak (Videó)

Ausztria ébredezik...

Itt a cáfolat. A liberálisok szerint az lmbtq-horda aberrált tagjai a gyerekeket nem akarják megfertőzni.

De, igen... Amit a magyar kormány nem akar, az már a szomszédban valós veszély, hiába tagadják a balliberális médiában.

Összecsapások törtek ki vasárnap Bécsben a tüntetők és a rohamrendőrök között, amikor baloldali és jobboldali tüntetők gyűltek össze a Turquoise Rosa Lila Villa-nál. 

A Rosa Lila Villa egy osztrák LMBT-központ Bécsben, a Linke Wienzeile épületek szomszédságában. Lakásprojektnek, étteremnek, rendezvény- és tanácsadási helyszínnek tervezték LMBT emberek számára Ausztriában.

A helyszínen egy gyermekkönyv-felolvasó rendezvényre érkeztek a tiltakozók, amelyet drag queenek tartottak. A jobboldali tüntetők, akik keresztényekből, hazafiakból és más konzervatív csoportokból álltak, azért gyűltek össze, hogy hangot adjanak felháborodásuknak a rendezvény ellen, azt állítva, hogy az egy kísérlet a gyermekek transzközösségbe való beszervezésére és a hagyományos családi értékek lerombolására.

"Szexualizálni akarják a kisgyerekeket. Valójában új embereket akarnak toborozni az úgynevezett transzközösségbe. És fel akarják forgatni és el akarják pusztítani a hagyományos családot és a hagyományos nemi és szexuális szerepeket. És ezt az osztrákok túlnyomó többségükben nem akarják"

- mondta egy konzervatív aktivista.

"Ez teljesen elfogadhatatlan számunkra. Törvényeknek kell lenniük ez ellen. Büntető törvénynek kell lennie ezek ellen a gyermekkönyv-olvasások ellen. Azonnal be kell tiltani őket" - mondta Jakob Gunacker a Hazafias Polgári Mozgalomtól. 

Az ellentüntetők is megjelentek. A szokásos csöves liberális, szivárványos, életképtelen, antifák és társaik...

Kinek mit intézett a kormánya...

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató