2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

A Mi Hazánk elítéli az USA plakátkampányát

Az Egyesült Államok folyamatosan azt hangoztatja, hogy a szabad országok és szabad gondolkodás mellett harcol, ennek ellenére most mégis befolyásolni kívánja a magyar belpolitikát, a gondolkodás szabadságát, ráadásul egyoldalú, az USA érdekeinek megfelelő szempontok szerint.

Erkölcstelennek tartjuk, hogy miközben elvárják hazánktól a szankciók, és ezzel a háború támogatását, addig elnökük fia orosz oligarchákkal üzletel.



A Mi Hazánk véleménye egyértelmű, szerintünk mindenki a saját háza táján sepregessen, tartsa tiszteletben a másik függetlenségét, szabadságát. A magyar kormányt pedig felszólítjuk, hogy ne csak sopánkodjon, hanem tegyen érdemi lépéseket annak érdekében, hogy a jövőben Magyarországon külföldi országok ne folytathassanak politikai kampányt, ne finanszírozhassanak magyar pártokat. Az ilyen folyamatokkal szemben sokkal szigorúbban kell fellépni, mondhatnám azt is, nem plakátokkal kell megállítani Sorost és a globalistákat, hanem tettekkel. Kezdhetik mindjárt azzal, hogy nem szavazzák meg Svédország NATO-csatlakozását - írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató