2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Szentendrén egy kerékpáros ököllel esett neki egy nőnek

Egy kerékpáros ököllel esett neki egy nőnek, miután nézeteltérésbe kerültek egymással.

Gyermekei szeme láttára bántalmazott egy nőt egy kerékpáros Szentendrén. A támadás előzménye annyi volt, hogy az édesanya rászólt a férfire, amiért majdnem elütötte gyermekét.

A Ripost beszámolója szerint a Bükkös-patak partján történt az eset, a nő a gyermekeivel éppen kutyát sétáltatott, amikor összetalálkoztak az úton egy középkorú biciklis férfivel. A kerékpáros hátul tekert és majdnem elütötte a hölgy egyik gyermekét, az anyuka pedig ezt szóvá is tette, ami nem tetszett a férfinek. 

Ettől dühbe jött a biciklis és minden szó nélkül ököllel homlokon ütötte az anyukát, ráadásul olyan erővel, hogy mindketten a patak medrébe estek – írja a lap.

A támadás után a férfi egyből el akarta hagyni a helyszínt, ám közben a nő értesítette a rendőröket. Kis időn belül a férje is megérkezett, így a támadónak esélye sem volt lelépni. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a férfit a helyszínen előállították a rendőrök.

Hozzátették, jelenleg a Szentendrei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán súlyos testi sértés kísérlete miatt van folyamatban büntetőeljárás ellene. A hatóságok vizsgálják az eset körülményeit.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató