2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Jámborék megtámadták a Karmelitát (Videó)

A diktatúrában ezt is lehet...

Az ellenzéki politikusok megtámadták a kordont és ledöntötték azt.

 

A rendőrök könnygázt vetettek be.

A Telex picsog:

a rendőrök könnygázt is bevetettek. Több diákot a mentősöknek kellett ellátniuk.

Orbán takarodj - üvöltik a szélsőbalos diákok:

Hadházy Ákos is szólt a diákokhoz, arról beszélt, a kordon „törvénytelen és a hazugság jelképe”. Az aberrált képviselő szerint sokkal több a teendő, mint egy kordon lebontása: a jogállam visszaépítése. „A tanároknak, diákoknak már régen győzniük kellett volna egy rendes demokráciában”, mondta Hadházy, mire a diákok visszaskandáltak: „le a státusztörvénnyel”.

A képviselő megígérte, hogy újra meg újra le fogják bontani a „hazugság kordonját”, és hétfő este jó sokáig ott maradnak még a Karmelitánál.



Az MSZP-s Komjáthi Imre arról beszélt, nem szabad félni, mert akkor egy ember sem marad, aki ismerné azt a szót, hogy szolidaritás. A képviselő „egy egyszerű üzenetet” is át akart adni: „Orbán Viktor, menj a büdös francba, és vidd magaddal az összes haverodat”, mondta.

Pankotai Lilike vezényel a csőcseléknek:

50 diák maradt a Karmelita előtt, egyre szánalmasabb a hangulat:

 

A tanárok és a balos diákok ma a Belügyminisztérium elé hirdettek meg egy demonstrációt, azonban Hadházy és a Momentum a Karmelitánál kezdett el vergődni. A tüntetés egyik felszólalója, a mocskos szájú Pankotai Lilike azt kérte a tüntetőktől, hogy menjenek fel a Karmelitához.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató