2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Két 15 éves miskolci fiatal megerőszakolt és arcon harapott egy velük egykorú lányt

Vádat emelt a a Miskolci Járási Ügyészség két tizenöt éves fiatalkorú ellen szexuális erőszak bűntette miatt. A fiatalok tavaly májusban egy villamoson szólították le a szintén tizenöt éves lányt, akit rávettek, hogy szálljon le velük. Ezután elkísérték egy patakparti elhagyatott területre, ahol az egyikük „komoly szándék nélkül” arra kérte, hogy prostituáltként dolgozzon nekik – írta az ügyészség.



Amikor a lány nemet mondott, akkor „arra szólították fel, hogy szexuális cselekményt végezzen számukra” – folytatódik a vádirat ismertetése. Miután ez ellen is tiltakozott, a patakon lévő híd korlátjához szorították, és előbb az egyik, majd a másik vádlott is beleharapott az arcába. Ezután egyikük lefogta a kezeit, míg a másik megerőszakolta, majd amikor megpróbált menekülni, „az egyik fiatalkorú férfi megrúgta és többször megütötte”.

Ezután a „a cselekmény hatása alatt lévő” lányt ott hagyták egy közeli villamosmegállóban, ahonnan ők elvillamosoztak. Nem sokkal később azonban visszatértek, „a sértettet egy másik parkos részre vitték, felszólították, hogy szexuális cselekményt végezzen számukra”. Miután a lány ellenállt, egyikük megütötte, majd otthagyták.

Az ügyészség közölte: az eddig büntetlen előéletű vádlottakkal szemben javítóintézeti nevelést indítványoztak a vádemelésben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató