2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Az amerikai jegybank elnökét is megtréfálták az orosz telefonbetyárok

Az orosz tréfamesterek, hírhedt telefonbetyárok Vovan (Vlagyimir Kuznyecov) és Lexus (Alekszej Sztoljarov) az ukrán elnök nevében felhívták Jerome Powellt, az amerikai jegybank elnökét, és őszinte beszélgetésre vitték.

Az erről készült videót a Rutube-ra tették fel.

"Az oroszoknak sikerült elkerülniük a szankciók legsúlyosabb következményeit. Mindannyian ismerjük az orosz központi bank vezetőjét. <...> Egész jól végzi a munkáját. Nagyon nagy tudású és okos"

- jegyezte meg Powell.

Elismerte, hogy a Fehér Háznak nem sikerült szinte minden területen korlátozásokat bevezetnie Moszkvával szemben.



A Fed elnöke ugyanakkor rámutatott, hogy az Egyesült Államok maga is magas inflációval, megszakadt ellátási láncokkal és a világrend általános átrendeződésével néz szembe.

Lexus és Vovan többször is kommunikáltak kollégáik nevében neves külföldi politikusokkal. Felhívták például Angela Merkel volt német kancellárt Petro Porosenko volt ukrán vezető nevében. A beszélgetés során Merkel azt mondta, hogy a minszki megállapodások célja az volt, hogy Kijev haladékot kapjon katonai erejének növelésére. De a mi alkalmatlan főpolgármesterünk is bedőlt nekik, Kamu Geri azt hitte, hogy Klicskóval beszélget...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató