2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Nem Budaházy Györgytől kell az országot megvédeni - Fotógaléria

A tegnapi este képekben!

Ez nélkületek nem jöhetett volna létre!

Hálás vagyok mindenekelőtt azoknak a nemzeti radikálisoknak, barátoknak, bajtársaknak és szervezeteiknek, akik az első perctől kezdve, ellenszolgáltatás nélkül, pénzt, időt és energiát nem kímélve, vállalva minden kockázatot mindig ott álltak mellettünk és harcoltak.

Köszönet az ügyvédeknek a védekezésbe ölt végtelen és megfizethetetlen munkaórákért, elsősorban dr.Morvai Krisztinának és dr. Gaudi-Nagy Tamásnak.
Továbbá köszönöm azoknak, akik saját konfortzónájukból kilépve álltak ki Bud@házy Györgyék mellett vállalva ezzel az esetleges támadásokat, gondolok itt a nagyszerű és bátor Skrabski Fruzsinára, Schiffer Andrásra, Csókay Andrásra, Böjte Csabára és másokra.

Köszönöm azoknak a fajsúlyos közéleti szereplőknek, művészeknek, gondolkodóknak a támogatást, akik a nevüket adták ahhoz, hogy küzdelmünk célba érjen és az igazság győzedelmeskedjen.
Ötödrészt köszönöm azoknak a névteleneknek, akik nem kértek és kaptak rivaldafényt, akik nem tűzték a hajtókájukra, akiket nem ismer senki, de önzetlenül és némán támogattak, imádkoztak és segítették a kegyelem ügyét.

Végezetül köszönöm a Köztársasági Elnök Asszonynak és a Magyar Kormánynak a döntés meghozatalát és felvállalását, amikor ez támadási felületet adhat akkor, amikor Magyarországot egyébként is minden oldalról és fórumon gyalázzák és a sírját szeretnék megásni.

Üzenem a fanyalgóknak hogy nem Bud@házy Györgytől kell az országot megvédeni, hanem a becstelen, korrupt, haszonleső, idegen érdekeket kiszolgáló, hazánkban állomásozó hazaáruló globalisták siserehadától.

Gyuri első interjújában azt mondta, reméli, hogy ezt még meghálálhatja a nemzet szolgálatában.

Úgy legyen!- írta Gyuri testvére Budaházy Edda a Facebookon. A képeit feltöltjük galériánkba.

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató