2024. február 24. - Mátyás
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon13°

Teltház előtt léphet pályára az Újpest és a Ferencváros

Teltház előtt kerül sor hétfőn 18 órakor a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának fővárosi rangadójára, az Újpest-Ferencváros mérkőzésre, így a Szusza Ferenc Stadionnál már nem lesz lehetőség a jegyvásárlásra.A vendéglátó lila-fehér klub a hivatalos honlapján hívta fel a figyelmet arra, hogy aki elővételben nem tudott belépőt vásárolni, az ne induljon el a találkozóra, mert a jegypénztárak nem lesznek nyitva. Az Újpest a weboldalán olvasható közleményben azt is hangsúlyozta, hogy a kapukat 16 órakor megnyitják, a szurkolókat pedig arra kérik, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében időben érkezzenek a stadionhoz.

A bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros a klub honlapján jelezte, hogy a drukkerek utaztatásához BKK-különbuszokat rendelt, melyek a mérkőzés napján a Groupama Aréna II-es kapujától indulnak majd. Lesz gyalogos szurkolói vonulás is, ez 15.15-kor indul Újpest Városkaputól, időtartama pedig a tervek szerint 45-60 perc lesz. A vonuláson résztvevő FTC-drukkereket a 13.30 és 14.15 között induló buszok szállítják el a Groupama Arénától, ahonnan a többi busz 16.30-kor megy Újpestre. Utóbbi időpontban a Pólus Centertől is indítanak egy szurkolói különjáratot. A mérkőzés után ezek a buszok szállítják majd vissza a zöld-fehérek szimpatizánsait a Groupama Arénához, illetve a Pólus Centerhez.

Az Újpest-Ferencváros derbi hétfőn 18 órakor kezdődik. A két patinás fővárosi együttes a 238. bajnoki találkozóját vívja egymással, az FTC 114, az Újpest 61 győzelemnél tart, 62-szer pedig döntetlennel zártak a felek.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató