2024. április 14. - Tibor
EUR : 391.76
USD : 367.13
Időjárás ikon24°14°

Hadházy: A jobb sorsra érdemes LMP az egyik legkártékonyabb kollaboráns párttá züllött

Hadházy Ákos, aki 2018 nyaráig LMP-s volt, most Facebookon úgy fogalmaz,

 

„arra, hogy a jobb sorsra érdemes LMP az egyik legkártékonyabb kollaboráns párttá züllött, a debreceni akkumulátorgyár elleni népszavazás lehetőségének szándékos elszabotálása óta nem kell egyértelműbb bizonyíték”.

Legújabb bejegyzésében a független képviselő arról ír, hogy az NMHH márciusi adatai szerint „a DK után a legtöbbet az LMP-t emlegetik a közmédia csatornáin”, és hogy „a párt mostani elnöke az ATV-ben cinikusan dicsekszik, hogy ők mennek mindig, amikor hívják őket. Sőt, szerinte már okafogyott a propaganda ellen fellépni, hiszen lám, ők is bejárhatnak a Kunigunda úti épületbe”.

Szerinte amióta „áll a bál az európai uniós pénzek körül, a közmédiában megpróbálják elbábozni a kiegyensúlyozottságot”, és „újabban szorgalmasan, bár túlzásokba nem esve hívják szerepelni az ellenzéket”. Pontosabban a „kevésbé kockázatosnak gondolt, rendszerkonform ellenzéki szereplőket”.

Hadházy szerint ezek a politikusok „statisztaként segítenek eljátszani, hogy tulajdonképpen kiegyensúlyozott a pártállami média, hiszen még az ellenzék is megszólalhat. Miközben természetesen jól tudják maguk is, hogy csak azért kapnak szereplési lehetőséget, mert teljesen veszélytelennek ítélik őket”.

Ezután fogalmazott úgy a 2018 nyaráig LMP-s képviselő, hogy „az LMP az egyik legkártékonyabb kollaboráns párttá züllött”, bejegyzését pedig Ungár Péter fotójával illusztrálta.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató