2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett erőlködésének tűnik a kordonbontás Havasi Bertalan szerint

A Momementum politikusai Hadházy Ákossal kiegészülve ma megint a Karmelita kolostornál bontották a kordont, majd ültek rá a kerítéselemekre, mindeközben Orbán Viktor, Semjén Zsolt és Havasi Bertalan is megkérkezett a munkahelyükre. A sajtófőnököt személy szerint sajnálja az összegyűlt maroknyi embert és kétségbeesett erőlködésnek titulálta a politikusok akcióját. Havasi egyébként megjegyezte, hogy rosszul esett neki, hogy nem köszöntek vissza a tüntetők. 



A Telex beszámolója szerint a Karmelitához nyolc óra körül megérkezett Semjén Zsolt, Orbán Viktor és Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke is. A miniszterelnök és Semjén Zsolt kikerülték a kordonbontókat, az épület másik feléről jutottak be.

A portál munkatársai megkérdezték Havasi Bertalant, hogy kik tartózkodnak jelenleg a Karmelitában, illetve érdeklődtek arról is, hogy mi a véleményük a kordonbontásról:

Valóban, közel egy időben érkeztünk; személy szerint sajnáltam ezt a maroknyi embert, reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett erőlködésének tűnt, amit csináltak. Ott ücsörögtek szegények egy rakás kordonon, még csak vissza sem köszöntek. Ez rosszul esett

– válaszolta Orbán Viktor sajtófőnöke.

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató