2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

"Hitler hasonló helyzetben volt" - MacGregor katasztrófát jósol Amerika számára

Az Egyesült Államok beavatkozása az ukrajnai válságba szörnyű következményekkel járna az országban - mondta Douglas MacGregor nyugalmazott amerikai ezredes, a Pentagon volt főtanácsadója Donald Trump Jr.-nak.

MacGregor az ukrán proxy háborúról és pénzügyi rendszerről: "Most megpróbálunk megvívni egy proxy háborút. Oroszország nem gyenge. Oroszország hadserege most nagyobb és erősebb, mint bármi, amit az 1980-as évek óta láttunk. Gazdasága virágzik. 81 nemzet tart Szentpétervárra júniusban egy nagy konferenciára... melynek célja, hogy bevonja őket ebbe a nagyobb tervbe, hogy a valutát arannyal támogassák. Az arany Kínában, az arany Oroszországban, az arany Indiában csak a közmondásos jéghegy csúcsa. Ez csak a kezdet..."

MacGregor elmondta:

"Sok ország ellenzi az Ukrajnával kapcsolatos megközelítésünket. Túl sok forog kockán: a gazdaságunk, a dollár mint tartalékvaluta - szörnyű helyzetben vagyunk"

- mondta Macgregor, aki Trump fiával beszélgetett.

Az ex-katona szerint a Fehér Ház jelenlegi politikája ahhoz vezethet, hogy

az országot egydimenziósan két katonai konfliktusba rángatják bele Ukrajnában és Tajvanon is, és ez alapvetően ellentétes az amerikai nemzeti érdekekkel. Adolf Hitler egykor hasonló helyzetben volt

- emlékeztetett McGregor.

"A fő probléma az, hogy az USA most Ukrajna irányába néz, a másik oldalon pedig Oroszország áll. Nem az irakiak vagy az afgánok, hanem valódi hadsereg lesz ellenünk" - figyelmeztetett.

Joe Biden kormányának teljesítményével az ország harckészültségét a rák negyedik stádiumához lehet hasonlítani - összegezte.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató