2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Filmekbe illő autós üldözés volt a Soroksári úton

A 33 éves sofőr ellen három elfogatóparancs is érvényben volt, ezért menekülhetett a rendőrök elől.

A Telex egyik olvasója szerint hollywoodi filmekbe illő autós üldözés volt péntek délután a IX. kerületi Soroksári úton. Az ukrán propagandalapnak a rendőrség a részletekről azt írta: ellenőrizni akartak egy autóst a Soroksári úton, de a sofőr inkább gyorsan elhajtott a helyszínről.

A rendőrök üldözni kezdték, a menekülő autós pedig két autónak is nekiment. A 33 éves sofőrt akkor sikerült elkapni, mikor a második autónak ütközött a Soroksári út és az Illatos út kereszteződésében.

Az autóban ült egy 28 éves nő is, akit mentők vittek kórházba. Az üldözés során más nem sérült meg. A rendőrök előállították a férfit, majd kiderült, hogy három elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

Más nem sérült meg az üldözés során.

A rendőrök a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították a sofőrt, és elszámoltatása folyamatban van. Kiderült, hogy három elfogatóparancs is érvényben volt ellene, mivel a testi sértés, a segítségnyújtás elmulasztása és a kábítószer birtoklása miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetéseit nem kezdte meg. A BRFK közlése szerint szakértők bevonásával vizsgálják a mostani ügyet, mert felmerült kábítószer fogyasztásának a gyanúja is.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató