2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Végéhez közeledik a németországi Antifa-per - a szélsőbalos csőcselék már zavargásokkal fenyegetőzik

A fejleményekről Thorsten Weiß, az AfD politikusa számolt be a Facebook-oldalán.

Weiß az alábbiakat írta:

Lina Engel bandájának pere a végéhez közeledik. A baloldali szélsőségesek már most tömeges zavargásokat terveznek az ítélethirdetést követő napra, május 31-re. Minden egyes évért, amelyet a soraikból származó elkövetőnek börtönben kell töltenie, "egymillió vagyoni kár fog keletkezni országszerte" - fenyegetőzik a csőcselék

A szövetségi ügyészek kiterjesztették a nyomozást.

Most már egyértelmű, hogy van kapcsolat a budapesti gyilkossági kísérletekkel. A tettesek nagy része, akiket azóta az Europol is keres, bujkál. 

A jelek szerint már régóta készülnek a földalatti életre, hamis papírokkal, rejtekhelyekkel és támogatókkal. A nemzetközi terrorizmussal való kezdeti kapcsolatok is ismertté váltak. A hálózat legalább egy tagja Szíriában járt a PKK-nál terrorista kiképzésen.

Különösen robbanásveszélyes a hálózat finanszírozása. Újra és újra keresztkapcsolatok vannak a terrorhálózat tagjai és az államilag támogatott úgynevezett "civil társadalom" között.

Az "Antifa-hálózat finanszírozásáról" már mi is írtunk. Jámbor Andráshoz köthető Szikra Mozgalmat kellene megvizsgálni a hatóságoknak. Talán a Párbeszéd képviselője oda is csepegtet a képviselői fizetéséből. A józsefvárosi képviselő körzetében üzemel a két leghírhedtebb antifasiszta koszfészek: a Gólya és az Auróra. 

Mi már nem lepődnénk meg semmin sem...

Mint ismert, a német és más külföldi tagokból álló banda idén Budapesten több embert összevert, fényes nappal viperákkal támadtak magyar hazafiakra, akiket "náciknak" véltek.

A threadreaderapp.com cikkéből az is kiderül, hogy mennyire be vannak ágyazva a társadalom különböző területein:

A szövetségi ügyészség kiterjesztette az eljárást a Lina Engel körüli baloldali szélsőséges hálózat ellen. Az új vádlottak: Melissa Körner, Paul Müntnich, Henry Aulich, Julian Wohlfahrt, Thomas Jacobs. 

Melissa Körner jelen volt 2020 júniusában, amikor Lina Engel és bűntársai kémkedtek egy ügyvédnő után Lipcsében. A rendőrség már figyelte a csoportot, és az utolsó pillanatban tudta megakadályozni a bűncselekményeket. 

Paul Joscha Müntnich  antropológiát tanult Lipcsében. Időközben bujkálni kezdett. A harcművész állítólag részt vett a Dortmundban (Thor Steinar üzlet), Eisenachban (Bulls Eye pub) és Budapesten (úgynevezett TagderEhre) elkövetett támadásokban.

Henry Aulich az elmúlt években a lipcsei városházán dolgozott, és állítólag bizalmas adatokhoz férhetett hozzá. Korábban a BSG Chemie baloldali szélsőséges ultrái ellen bűnszervezet (§129) létrehozása miatt indított eljárásban állt a nyomozók középpontjában.

Újra és újra felmerül, hogy keresztkapcsolatok vannak a Lina Engel körüli hálózat tagjai és az államilag finanszírozott "civil társadalom" között. Így szivárog az #dófizetők pénze a baloldali szélsőséges alvilágba. Nincs hiteles elhatárolódás a baloldali szélsőségektől. 

Eközben a csoporthoz tartozó elkövetők többsége a "föld alatt" szerveződik, ahonnan továbbra is súlyos erőszakos cselekményeket követnek el pl. Budapesten. A jelek szerint a baloldali szélsőségesek már régóta készültek erre a támadásra hamis papírokkal és rejtekhelyekkel. (Itt kellene keresni a magyar kapcsolatokat, amiről már korábban szóltunk...)

Ennek ellenére Németországabn továbbra sem keresik nyilvánosan az elkövetőket. Az "Ampel-kormány" vak a baloldallal szemben és bagatellizálja a veszélyt, mert szorosan kötődik a szervezethez. Maga a belügyminiszter, Nancy Faeser is ír pl. egy Antifa magazinban. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató