2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Hadházy: Azért nyert Erdogan, mert olyan propagandagépezete van, mint Orbánnak

Ha nem vagyunk teljesen vakok, akkor érdemes lenne legalább más kárából tanulni (ha már a sajátunkéból sokadszorra sem akartunk) - olvasható Hadházy közösségi oldalán.

"A török diktátor megint megnyerte az úgynevezett választásokat, vagyis azt az eseményt, amit ő választásnak nevez. A török ellenzék ugyan sokkal jobb állapotban van a magyarnál, a tisztességtelen körülmények között mégis ugyanúgy esélytelen volt, mint a magyar ellenzék. Ha már magunk kárán nem tanuljuk meg, legalább a törökök tragédiájából vegyük észre: a tisztességes választások kiharcolása, a propagandagépezet letörése nem szimbolikus ügy, hanem a leggyakorlatiasabb kérdés.

A valódi választások, a jogállam, a demokrácia kivívása

NEM A GYŐZTES VÁLASZTÁSOK UTÁNI FELADAT, HANEM A GYŐZTES VÁLASZTÁSOK ELENGEDHETETLEN FELTÉTELE

Az elmúlt években, de még az elmúlt hetekben is számtalanszor hallottam azt az ostobaságot, hogy Orbán Viktor rendszere kártyavárként omlik majd össze, amikor „a zemberek” majd saját bőrükön érzik az elcseszett gazdaságpolitika, a szétlopott ország pénzügyi következményeit.

Ha saját magunktól nem, legalább szegény törökök példájából lássuk, mekkora hülyeség ez. A törökök a magyarénál is nagyobb inflációval, leértékelődött valutával, kivándorlással néznek szembe, de Erdogan ugyanúgy tudja, mint Orbán, hogy egy jól kiépített propagandagépezettel az emiatt érzett harag könnyedén eltéríthető.
jobb kampánnyal sikerül."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató