2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Csárdi Antal telefonjából lövések hangja szólt a Parlamentben (Videó)

Csárdi Antal (LMP) azt kérdezte, mikor záratja be végre a kormány a IX. kerületi, Péceli úti lőteret, amely nagy mértékben zavarja a környéken élők nyugalmát. A képviselő telefonja felszólalása közben puskaropogás-szerűen megszólalt. Csárdi Antal emiatt elnézést kért, mondván, nem volt szándékos, de ez szerinte mégis jól prezentálta, hogy élnek a Péceli út környékén élők.

„A gyerekeimnek tényleg puskaropogásban kell felnőnie ott, ahol elvileg egy csendes kertvárosi lakóövezet van?” Nem az orosz-ukrán fronton hangzott ez el, hanem Ferencvárosban – kezdte felszólalását az LMP képviselője, Csárdi Antal, majd hirtelen lövések és egy összetörő üveg hangja hallatszott az ülésteremben.

Csárdi elkezdett a zakója belső zsebében kotorászni, majd előhalászta a telefonját.

– Remélem, képviselő úr, hogy ez véletlen volt! – szólalt meg az elnöklő Latorcai János. Csárdi azt állította, hogy igen, majd elnézést kért. A végén azért azt is hozzátette, noha véletlen volt, azért jól illusztrálta, mit kell a helybélieknek átélniük.



Rétvári Bence válaszolt a képviselőnek. Válaszát azzal kezdte, nem akarja kétségbe vonni Csárdi szavát, mindenesetre nem volt ízléses ilyen hanghatásokat kelteni az ülésteremben. Az államtitkár aztán felvilágosította a lőtérrel kapcsolatban is a képviselőt. Hangsúlyozva, hogy az említett lőtéren nem kerül sor kiképzés célú tevékenységre, csak sporttevékenység zajlik.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató