2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Letartóztatták a nyírkátai férfit, aki megölte hat hónapos terhes élettársát

Letartóztatták egy hónapra a nyírkátai gyilkosság gyanúsítottját, aki ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás – tájékoztatta az MTI-t a Nyíregyházi Törvényszék kedden.

A megalapozott gyanú szerint május 27-ére virradó éjszaka a gyanúsított megjelent a tőle külön élő élettársa nyírkátai udvarán, ahonnan a nőt hajánál fogva egy fás-bokros területre vonszolta, majd ott bántalmazta és vélhetően egy zsineggel megfojtotta. A nő a helyszínen életét vesztette, a férfit még aznap délben elfogta a rendőrség egy szántóföldön

Mivel a gyanúsított megalapozottan gyanúsítható kiemelkedő tárgyi súlyú, élet elleni bűncselekmény elkövetésével, emellett büntetett előéletű és munkahellyel, rendszeres jövedelemmel rendelkezik, joggal lehet tartani a szökés, elrejtőzés veszélyétől – írta Nyíregyházi Törvényszék. A végzés végleges, mind az ügyész, mind a vádlott és annak védője tudomásul vette.

A bulvármédia korábbi információi szerint a nő gyermeket várt a férfitól, hat hónapos terhes volt, de a gyilkosság előtti napokban elmenekült tőle, mivel az féltékeny volt, emellett rendszeresen bántalmazta. A rendőrség korábbi híre szerint a 31 éves O. B. a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató