2023. szeptember 25. - Eufrozina, Kende
EUR : 386.71
USD : 363.21
Időjárás ikon26°15°

Puszta kézzel megölte 15 éves német ellenfelét a 16 éves "francia" gyerekfocista

Borzalmas vége lett egy korosztályos nemzetközi futballtornának Berlinben - írja a francia l'Équipe. A JFC Berlin és a francia Metz meccse után két játékos, egy 15 éves német és egy 16 éves francia összeszólalkozott, majd összeverekedtek.

Az utóbbi előzetes letartóztatását elrendelő bíróság szerint a "francia" kamasz előbb ököllel kétszer nagy erővel arcon, majd mellkason és gyomron vágta a németet, aki ekkor még ki tudott szabadulni és menekülni kezdett, de a másik utánafutott és nagy erővel háton ütötte. A menekülő ekkor eszméletét vesztve esett össze, de a másik segítségnyújtás nélkül otthagyta és elmenekült a helyszínről.A 15 éves, berlini születésű fiú többé nem tért magához. Kórházba szállították - maga az eset vasárnap történt - ahol 3 napig küzdöttek az életéért, de súlyos agysérüléseiből nem tudott magához térni és szerdán halottnak nyilvánították. A családja kérésére a testét gépekkel életben tartják, hogy a szerveit rászorulóknak adhassák.

A letartóztatásról döntő meghallgatásán a gyanúsított tagadta, hogy szándékosan akart volna sérülést okozni. A 16 éves focista egyelőre rendőrségi őrizetben marad.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató