2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A DK-nak végleg elege lett: Orbán miatt megfizethetetlenek a strandok a Balatonon

A jó idő beköszöntével egyre többen szeretnék a szabadidejüket a Balaton-parton tölteni, a fizetős partszakaszok viszont még a tavalyi évhez képest is mértéktelenül megdrágultak, a szabadstrandok közül pedig alig maradt egy-kettő, miután Orbán emberei kisajátították és beépítették az egész Balaton-partot -írja közleményében a Demokratikus Koalíció, akik a drága lángos hirdetéséről áttértek a drága strandok hirdetésére. 

Az árnyékból politizálók szerint minden balatoni településen garantálni kell egy mindenki számára ingyenesen elérhető szabadstrandot, majd egy gyors úszítás keretében hozzáteszik, hogy

elég volt abból, hogy a fideszes oligarchák és a strandbelépőket drágító orbáni infláció még a pihenés lehetőségét is elveszi a tisztességes magyaroktól. 

Itt nem állnak le az orbánozásban, fontosnak tartják, hogy azzal is hergeljenek, hogy nem elég, hogy az árak a boltokban megfizethetetlenek, nem elég, hogy Orbán áremelései miatt egyre kevesebbet érnek a bérek és a nyugdíjak, nem elég, hogy Orbán ránk szabadította Európa legmagasabb inflációját, a Fidesz még a Balatont is kisajátítja magának.

Aztán jön a hős politikus szerepében a főnökasszony:

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány ezt sosem engedné: mi azért dolgozunk, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek emelkedjenek.

Úgy tűnik a DK demenciája tovább romlott és már maguk is kezdik elhinni, hogy egykor jól vezette elnökük, Gyurcsány Ferenc az országot.

 

(Pestisracok.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató