2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Juszt elszabadult: Ez a revansista politika vitte az országot oda, hogy a II. világháborúban is a vesztesek oldalára kerüljön

A balliberális megmondóember, az elfelejtett tévés is Orbán Viktorba szállt bele a Facebookon.

„Vajon meddig folytatható az a kétkulacsos politika, ami újabban egy kormánypropaganda filmben jelenik meg? Ebben nemes egyszerűséggel a Krím félszigetet Oroszország részeként ábrázolják?

Jó, tudom nem egy kormánypárti politikus irodájában is nagy Magyarország térkép található… azoknál, akik nem figyeltek, s ma sem figyelnek a történelemre.

Arra, hogy ez a revansista politika vitte az országot oda, hogy a II. világháborúban is a vesztesek oldalára kerüljön. Hogy van az, hogy az Orosz agressziót a kormány nemzetközi fórumokon elítéli? Itthon viszont a kormánypropaganda szerint nyugati szövetségeseink »gerjesztik« a háborút? Azt a háborút, ami Ukrán földön zajlik.

Nem túlzás, ha azt mondom ez népellenes, hazaáruló politika, amihez Ön igen aljas módon hálózta be az egyházakat, a teljes propaganda gépezetet hogy rajtuk keresztül az egész nemzetet bűntársává tegye. (Nem véletlen, hogy küföldön Magyarországot ítélik el, s nem Önt!)

Mit is írt Teleki Pál, az Ön elődje az öngyilkossága előtt?

»Főméltóságú Úr!

Szószegők lettünk – gyávaságból… A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét. A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! A legpocsékabb nemzet.

Nem tartottalak vissza.

Bűnös vagyok.

Teleki Pál«

Nem tart attól, hogy hamarosan eljön a nap, amikor Önnek is egy hasnló tartalmú levelet kell megírnia?”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató