2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Tömegverekedéssé fajult Amerikában az iskolai LMBTQ-oktatás (Videó)

Elszabadult a pokol a tengeren túlon az LMBTQ erőszakos nyomulása miatt.

Miután a glendale-i iskolatanács úgy döntött, hogy az LMBTQ+ "Pride" fesztiválokat és ünnepségeket beilleszti a júniusi iskolai napokba, szülők tucatjai vonták ki a diákokat az iskolai oktatás alól - egyes általános iskolákban

a tanulóknak csak 40%-a jelent meg június 2-án az órákon.

További dokumentumokból kiderült, hogy a glendale-i tanárok megpróbálták az LMBTQ+ anyagokat és ideológiát más tananyagba is beépíteni. Az egyik igazgatóhelyettes még azt is mondta a személyzetnek, hogy tanítsák meg a gyerekeknek: minden ember alapértelmezetten "buzi" és "szocialista".

A hagyományosan konzervatív glendale-i örmény és spanyolajkú közösségek szülei tiltakozni akartak a testület döntései ellen az iskolaszék közelgő ülésén. Az Antifa Dél-Kalifornia aktivistákat hívott fel ellentüntetésre ezen szülők ellen, akiket "gyűlöletcsoportoknak" bélyegeztek.

Több szülő elmondta a glendale-i tanácsnak, hogy aggódnak a Glendale transzneműekkel kapcsolatos politikája miatt, például amiatt, hogy az ellenkező nemű diákok ugyanazokat a mosdókat és öltözőket használhatják, ami veszélyezteti a gyermekeiket.

Az egyik apa azt mondta a testületnek:

Glendale-ben végeztem '96-ban, és két lányom van. A lányom fél átöltözni az öltözőben, mert tudja, hogy egy másik fiú is bejöhet a helyiségbe. Amikor megkérdeztem az igazgatót, azt mondta, hogy nincsenek nemek közötti mosdószabályok.


Más szülők korábban a Daily Signalnak elmondták, hogy gyermekeik többször is átöltöztek az öltözőben az ellenkező nemű diákokkal, és hogy ez bevett gyakorlat Glendale-ben.

Az apa azzal fejezte be, hogy elmondta a glendale-i tanácsnak: "Ezek a hamis emberek [a tömeg több antifa, maszkos tagjára mutatva] mind el fognak tűnni, és mi mindannyiukat [az iskolatanácsra mutatva] leszavazzuk".



Körülbelül 42 perccel az ülés után Nayiri Nahabedian tanácselnök leállította a nyilvános hozzászólások óráját, mivel a rendfenntartó erők a kinti zavargások miatt lezárták az épületet. A tanácsülés közel 20 percig szünetelt, amíg a rendőrség megpróbálta kezelni a helyzetet. 

A Los Angeles-i hírcsatornák és a helyszínen tartózkodó újságírók felvételei szerint a rózsaszín kendőt és progresszív zászlókat viselő, maszkos progresszív tüntetők összeverekedtek az örmény és spanyolajkú szülőkkel.

A rendfenntartó erők három személyt tartóztattak le a rendbontás közepette, miután a tüntetés "túllépte a békés gyülekezés határait" - közölte kedd este a glendale-i rendőrség. 

A glendale-i rendőrség hangszórókon keresztül bejelentette, hogy a gyűlést "törvénytelennek" minősítették, és felszólította a tüntetők tömegét, hogy oszoljanak. Ezután "különböző vádakkal" letartóztatták a tömeg legalább három tagját. A rendőrség nem pontosította sem a gyanúsítottak hovatartozását, sem a vádakat.

A felszólalók közül sokan azt mondták, hogy a gyerekeket feltétlenül meg kell tanítani az LMBTQ+ témákról, bár a kritikusok szerint az anyagok egy része szexuálisan egyértelmű, sőt pornográf.

"Az iskoláknak meg kellene tanítaniuk a gyerekeket arra, hogy egy sokszínű világban nőjenek fel, különböző színekkel, vallásokkal és szexualitásokkal" - kiabálta az egyik nő a testületnek. 

Egy magát a "Forradalmi Kommunisták" képviselőjének valló szónok azt mondta a testületnek, hogy minden szocialistának kötelessége megvédeni az LMBTQ+ diákokat a "keresztényfasizmustól".

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató