2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kendőzetlenül – dr. Drábik Jánossal, Budaházy Györggyel és dr. Gaudi-Nagy Tamással

A nemrég végrehajtási kegyelemben részesült Budaházy György, a június 9-én 85. évét betöltő dr. Drábik János és dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő magvas beszélgetése a Polgári Mulatóban 2023. május 12-én a Hunnia ügy kegyelmi hátteréről, a hazafiságról, a Hazánkat érő kihívásokról, a globalista leigázási kísérletekről, a szuverenista ellenállás fontosságáról és sok másról.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő a beszélgetés első szakaszában vett részt az 59. percig. Hálás köszönet Mikus Mártonnak és Szamosi Tímeának a rendezvény megszervezéséért és  a felvétel készítéséért, közzétételéért.

Ezen videó közzétételével is kívánok boldog születésnapot a most 85 éves dr. Drábik Jánosnak ! Isten éltesse sokáig, adjon neki sok erőt és jó egészséget ahhoz, hogy szellemi  honvédő közírói és közszereplői munkásságát még sokáig folytathassa a Nemzet érdekében, leleplezve és kimutatva a szervezett háttérerők ártalmas és magyarellenes törekvéseit. 

Megtisztelő, hogy már 2003 óta, amikor az EU csatlakozást ellenzők népszavazási kampányában együtt vettük részt  (azóta lényegében minden negatív előrejelzésünik sajnos valósággá vált) barátjának és bajtársának tart, ahogy én is. Számos igaz ügyben (legutóbb a Hunnia ügyben Budaházy György és társai kegyelméért) vívtunk együtt küzdelmeket a Hazánkért és még remélem sokáig tudunk vállvetve továbbra is együtt kiállni a magyarságért, a magyar igazságért és a magyar küldetés Kárpát-medencében történő kiteljesítéséért.



Sok magyar nemzettársunkkal együtt a Vadhajtások szerkesztősége is tisztelettel köszönti dr. Drábik Jánost!

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Telegram: t.me/nemzetijogvedok

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató