2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Donáth bejelentette: A miniszterelnök a világpolitika peremére szorult

A hazaáruló Momentum hazaárulója írt a Facebookon.

Orbán Viktor azt üzente Trump volt amerikai elnöknek, hogy soha ne adja fel. Rokon lelkek: mindenkivel összevesztek és sehová se jutottak vele.

Szánalmas, hogy a saját európai szövetségeseivel végérvényesen összeveszett miniszterelnök az USA bukott elnökéhez dörgölőzésből próbál politikai tőkét kovácsolni.

Harcol az ellen az Európa ellen, amelytől pénzt és támogatást kaphatna Magyarország. És barátkozik egy levitézlett nagyotmondóval, akitől akkor sem kaptak semmit a magyarok, amikor még az USA elnökének szerepét próbálta eljátszani.

A miniszterelnök a világpolitika peremére szorult. De hiába próbálja megalapítani a számkivetettek klubját, melynek ő lehetne a kakas a tetején, korábbi európai szövetségeseit, a lengyeleket is elveszítette. Újakat pedig még a jobboldalról sem tud szerezni. Szalonképtelenné vált.

Miközben erőlködéseit nézzük, jusson eszünkbe, hogy ennek a politikának az eredménye a magyar gazdaságból hiányzó sok ezer milliárd forint EU-s támogatás, a történelmi rekord államháztartási hiány és a Bokros-csomag óta nem látott infláció.

Ennek a politikának az eredménye a válság, amiben élünk.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató