2024. április 12. - Gyula
EUR : 390.76
USD : 363.8
Időjárás ikon23°11°

Kövér László Szabó Tímeának: szakemberhez kellene fordulnia - Videó

Szabó Tímea napirend előtt arról beszélt: hazaárulás, amit a kormány az oktatás és az egészségügy területén folytat, immár ugyanis nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is jelentős a tanár-, illetve az orvoshiány, a kórházakban pedig rossz állapotok uralkodnak,- foglalta össze a Magyar Nemzet.

A Párbeszéd képviselője úgy folytatta: a kormány csak papol a gyermekvédelemről, miközben „bevédi” Böjte csabát, „félművelt, sutyerákoknak” ad pénzt olyan filmekre, amitket senki sem néz meg, az akkumulátorgyárakban pedig jobban védik az ázsiai dolgozókat, mint a magyarokat. 

Meglesz a büntetése ennek a gigantikus hazaárulásnak, és az nagy lesz – jelentette ki Szabó Tíma. 

Rétvári Bence válaszában úgy fogalmazott: a baloldal csak fenyegetni tud, korábban például azzal, hogy földönfutóvá teszi a kormánypártot, és a kormánypárti szavazókat, ám a magyar emberek nem igazán kérnek ebből. 

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára hangsúlyozta: a 2019-es önkormányzati választáson a baloldal ahová csak betette a lábát, ott utána józan ésszel fel nem fogható intézkedések születtek, és csődközeli állapot köszöntött be, így történt ez a Karácsony Gergely vezette fővárosban is. 

– Önök soha nem tudnak olyan eredményeket felmutatni, hogy mondjuk egymillióval több munkahely jött létre, hogy rekordszintű a női foglalkoztatottság, hogy fejlődik a gazdaság – mondta az államtitkár.

Kitért arra is, hogy a baloldal az Európai Parlamentben, többmilliós fizetésért dolgozik az ellen, hogy megérkezhessen a pedagógusok béremelésére fordítható 800 milliárd forint, illetv háborúpárti politikát folytat, ami Magyarországnak, négyezermilliárd forint veszteséget okoz. 

– Nem tudom pontosan, honnan kapja azokat az üzeneteket, amelyeket itt kell a nyilvánosságban elmondania, de önök ott a Párbeszédben az egyik legharciasabb háborúpártiak. Amit önök tesznek, az továbbra is csak a háborús uszítás. Ha valami van, ami rossz a magyar orvosoknak, ápolóknak, pedagógusoknak, családoknak, nyugdíjasoknak és embereknek, az az önök háborús uszítása – zárta szavait Rétvári Bence. 

Ezt követően Kövér László házelnök kénytelen volt rendre utasítani az államtitkár beszédét folyamatosan megzavaró Szabó Tímeát.

 Ez a viselkedés, azt kell mondjam, hogy infantilis, azt hiszem, hogy a képviselő asszonynak szakemberhez kellene fordulnia

– mondta Kövér. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató