2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Lánczi Tamás: a fél világgal a zsebében radikalizálná tovább apja birodalmát Alexander Soros

Egyelőre nem tudni, hogy Alexander Soros az Egyesült Államokra, Európára vagy azon belül Magyarországra fog fókuszálni, az viszont bizonyos, hogy élénken érdeklődik hazánk iránt, és jól fejlett kapcsolata van a magyar ellenzékkel – hívta fel a figyelmet a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában Lánczi Tamás.

Mint ismert, Soros György átadta birodalma irányítását fiának, Alexander Sorosnak. Lánczi Tamás a hírrel kapcsolatban a Kossuth rádióban elmondta, sokáig úgy nézett ki, hogy öt gyereke közül Jonathan Soros lesz a birodalom örököse, ám ez az utóbbi tíz évben megváltozott.

Hozzátette, Alex Soros tudatosan kezdett készülni szerepére, kicsiben azt csinálta, mint az édesapja, létrehozta saját, jótékonyságinak nevezett alapját, amelyből jótékonyságnak nevezett tevékenységeket finanszírozott.

Lánczi Tamás kiemelte, az elmúlt években Alexander Soros érdeklődése egyre inkább a politika irányába tolódott, nyíltan megüzente, hogy sokkal politikaibb módon fog fellépni, mint az édesapja. Az ifjabb Soros aktívabban akar beavatkozni az orosz–ukrán háborúba is, mivel a háború a legnagyobb üzlet.

De az Amerikában kifejezetten jelentőssé vált abortuszügyek, a könnyű és kemény drogok legálissá tétele, valamint az egyneműek házassága is kiemelt prioritást élvez nála

–részletezte Lánczi Tamás.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató