2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

"Ha szerencsénk van, találkozunk vacsorázni"- Zelenszkijné azt mondta, hogy alig látja a férjét

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök biztonsági okokból az irodájában alszik, míg Olena Zelenszka first lady külön alszik, és minden nap visszamegy a gyerekeihez.



Az elnök felesége ezt a Jerusalem Postnak adott interjúban mondta, miközben izraeli látogatáson tartózkodott.

"Ha szerencsénk van, akkor az irodában találkozunk ebédre. Jelenleg egyikünk sem engedheti meg magának a szabadidőt vagy a szórakozást"

- árulta el Zelenszkij felesége.

A média korábban megírta, hogy Zelenszkij a háború kezdete óta ideje nagy részét egy bunkerben tölti, egy olyan óvóhelyrendszerben, amelyet még a szovjet időkben építettek ki egy esetleges atomháború esetére.



Zelenszkij egy olyan kijevi bunkerben szerelte fel a bódéját, amely képes ellenállni egy atomcsapásnak. Korábban egy olyan fotó is megjelent, amelyen az ukrán elnök videokapcsolaton keresztül a bunkerből tart megbeszéléseket.

Télen pedig Volodimir Zelenszkij megmutatta egy újságírónak az elnöki hivatalban azt a szobát, ahol elmondása szerint a háború kezdete óta lakik. Elismerte, hogy ebből a szobából néha lement az elnöki hivatal munkatársaival a bombabunkerbe, de ideje nagy részét ott töltötte.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató