2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Biden fia bedrogozva, 272km/h-s sebességgel ment kurvázni Las Vegasba

A Dailymail tette közzé a részleteket az amerikai elnök fiacskájáról...

Hunter Biden, Joe Biden fia fogta a telefonját, hogy egy képet készítsen, miközben hihetetlen sebességgel, 270 km/h-val hajtott az autópályán, Las Vegas környékén. - tudta meg a Dailymail.

2018. augusztus 1-jén a bűnös városba száguldott Porsche 911-esével, hogy találkozzon több prostituálttal. Hunter Biden a műszerfalról is készített egy képet, amelyen látszik, milyen gyorsan száguld.

A képet az elhagyott laptopján találták. A számítógépén, amelyet egy delaware-i javítóműhelyben hagyott. Az eszközön szintén található szövegek azt mutatják, hogy több prostituálttal egyeztetett. Joe Biden gáláns fia mindannyiukat meghívta, hogy áztassák magukat a szállodai pezsgőfürdőjében.

'Nincs fürdőruhám, és nagyon-nagyon szerettem volna egy csinos fürdőruhát felvenni' - írta az egyik nő, akit "Cheryl" néven mentett el Hunter névjegyzékébe. 'De nincs pénzem, hogy vegyek egyet, szóval akkor csak meztelenül kell lennem, igaz?'

Az orgia talán még a kurvának is túl sok volt, aki másnap ezt írta neki: "Őszintén, bébi, az a baj, hogy túl sok lány van ott. Megértem, hogy sok lányt szeretsz.

Hozzátette: "Ez rendben van, Hozz csak egyet-egyet".

Úgy tűnik, az utazás ugyanannak a végzetes, több hetes vegasi tivornyázásnak az ideje alatt történt, amikor később a kamera lencsevégre kapta, amint egy prostituáltnak leírta, hogy orosz drogdílerek ellopták az egyik laptopját.

Miután 2019 januárjában Hunter lefilmezte magát, amint egy prostival szexel a laptopjával, a kamera forogni hagyta, miközben elmesélte a vegasi tivornyázást, amelynek során "18 napot töltött azzal, hogy penthouse lakosztályról penthouse lakosztályra járkált", néha 10 000 dollárba került egy éjszaka.

A 172 mérföld/órás sebességű kép nem az egyetlen felvétel a laptopján, amely azt mutatja, hogy Hunter mennyire szemérmetlenül figyelmen kívül hagyta a vezetési szabályokat a drogfüggősége alatt.

Egy 2018. június 12-én készült fotón az látható, amint a virginiai Arlingtonban, a Washington Golf and Country Club közelében lévő Old Dominion Drive-on 35 mérföld/órás sebességgel halad az új Ford Raptor teherautójával, miközben egy megfeketedett crackpipát tart a kezében. 

Előző nap Los Angelesbe kellett volna repülnie. E-mailjei között szerepel egy 1048,37 dolláros United Airlines járat, amely június 11-én indult a washingtoni Dulles repülőtérről. De lekéste a járatot, és ehelyett 12-én késő este a repülőtérre hajtott.

Folytatjuk...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató