2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

AntifaBandi mindent hárít - összefoglaló az antifa-pedofil ügyről

Február elején az Antifa több támadást is végrehajtott Budapesten. A bűncselekményekkel összefüggésben tartottak házkutatást a Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalom egyik tagjánál, akinek lakásán hetvenezer pedofil felvételt találtak. Ezek a tartalmak egy laptopon és egyéb adathordozókon voltak, a laptop tulajdonosa a kihallgatása előtt felakasztotta magát a biatorbágyi, volt katonai bázison – írja a Magyar Nemzet.



Február elején négy helyszínen, nyolc békés járókelőt támadtak meg és vertek össze brutálisan szélsőbaloldali elkövetők. Szabályos embervadászat zajlott Budapest utcáin. A bűncselekményekkel összefüggésben a hatóságok látóterébe került egy magyar nő is, egy bizonyos D. Krisztina, aki a Szikra Mozgalom tagja. Az aktivistanő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették a nyomozást ellene.


 
Jámbor András D. Krisztinát még a Parlamentbe is bevitte, és arra szólította fel a fideszes országgyűlési képviselőket, hogy kérjenek tőle bocsánatot, amiért ártatlanul vádolták meg. Ugyan a nyomozás valóban azt állapította meg, hogy D. Krisztinának nem volt köze az Antifa-támadásokhoz, azonban az alibit az élettársa nyújtotta számára, akinek a laptopján pedig a házkutatások során pedofil tartalmakat találták. A nő lakásán csaknem háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. A lefoglalt adathordozókon pedig hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek. A férfi, a laptop tulajdonosa a kihallgatása előtt felakasztotta magát.

A Metropol információi szerint a D. Krisztinának alibit szolgáltató férfi hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott egy olyan kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek óta az osztrák–német Antifa-aktivisták gyülekezőhelyekén tartanak számon.
Ugyan a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté a politikai felelősséget firtatta az ügyben, de Jámbor András még csak vizsgálatot sem akar indítani a Szikra Mozgalmon belül. A politikus a Mediaworksnek azt mondta még júniusban, hogy neki akkor sem lenne felelőssége, ha kiderülne, hogy ehhez az ügyhöz köze van a Szikra Mozgalomnak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató