2024. február 29. -
EUR : 391.26
USD : 362.28
Időjárás ikon15°

Bayer: Teszünk mi a kromoszómákra!

Két friss hír, amelyek egymás után olvasva válnak igazán érthetővé, így egészítik ki egymást egy önmagukon túlmutató tartalommá – írja Bayer, majd így folytatja:

Az első hír csak a szokásos: „Biológiai férfi lett Hollandia legszebb nője”

Szokásos – mondom –, miközben úgy harminc évvel ezelőtt (vagy húsz?) ez így teljességgel értelmezhetetlen lett volna. Ma már szokásos. Így szokik bele a normalitás az abnormális és az undorító diktatúrájába, ami minden kultúra és civilizáció bukásának előszobája – ha nem a nappalija...

A másik hír is szokásos: „Kirúgtak egy főiskolai tanárt, mert azt mondta, a biológiai nem a kromoszómáktól függ”

Ahol az abnormális, az undorító és a természetellenes győzedelmeskedett, ott nem mondunk ilyeneket, kérem szépen. Ugyanis az abnormális, az undorító és a természetellenes csak úgy tud győzedelmeskedni, hogy nem csak a normálist és a természetest tiltja be, hanem a legalapvetőbb tudományos tényeket is. Tehát: magasról teszünk mi a kromoszómákra.

Még egy tehát: ez a két hír így, együtt egy harmadik tartalom.

Na most, az lenne a legjobb, ha a hollandiai „szépségkirálynőt” és a texasi főiskolai tanárt egymás mellé temetnék haláluk után, s mindkettejük koporsójába tennének egy időkapszulát. A „szépségkirálynő” időkapszulájában csak annyi lenne, hogy 2023-ban ő volt egy Hollandia nevű ország szépségkirálynője.

A másikba pedig annyit, hogy ez az ember azért veszítette el állását 2023-ban egy Egyesült Államok nevű országban, mert azt mondta, az ember neme a kromoszómáitól függ. Na most abban a nem várt esetben, ha az emberiség valahogyan mégis túléli ezt a kort, és sikerül visszatérnie a normalitás és a természetesség világához, és mondjuk ötszáz vagy ezer, vagy kétezer év múlva kiássák ennek a két embernek a koporsóját, akkor a „szépségkirálynő” csontjainak DNS elemzése után megállapítják majd, hogy egy férfi csontváza fekszik előttük. És elolvassák hozzá az üzenetet.

A másik koporsóban lévő üzenetet is elolvassák. S mivel intelligens és normális emberek lesznek (ámen), azonnal észre fogják venni az összefüggéseket, és azonnal le fogják vonni a következtetéseket, vagyis, hogy mit nem szabad csinálni, hová és meddig nem szabad eljutni az embernek, ha normális és természetes és emberi világban szeretne élni és túlélni.

A legtöbb, amit tehetnénk a reménybeli jövőnkért, ha ezt a két embert így, ezekkel az üzenetekkel temetnénk egymás mellé a haláluk után... – írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikájában.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató