2024. február 25. - Géza
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon12°

Botrány a berlini Fashion Week-en: provokatív ruhákkal gyalázták a kereszténységet

Berlinben zajlik a divathét, ahol provokatív, fesztiválokra és klubokba szánt ruhakollekciót mutattak be.A divathét július 10. és 15. között zajlik Berlinben. A bemutatókról készült fotóriportokat a BILD kiadása közölte.

A bulvárlap pénteken fotókat mutatott a NAMILIA márka bemutatójáról, amely fesztiválok, szexpartik és fétisklubok látogatói számára készít ruhákat és kiegészítőket, és több képet is készített Rihanna énekesnőnek.

A bemutatón különböző korú és testalkatú, nem szabványos paraméterekkel rendelkező modellek vettek részt, köztük fogyatékkal élők (a súlyos fogyatékkal élők és a nem modellsúlyúak részvételét egyébként már régóta gyakorolják a divatházak).

"A modellek távol állnak a szépségről alkotott hagyományos elképzelésektől" - kommentálták az újságírók a bemutató manökenjeinek kiválasztását.

A modellek bőrszíjakban, hálókban, táskákká stilizált ruhákban és nadrágtartókban vonultak fel. A show vezérmotívuma a provokáció volt. Néhány modell mellbimbóját, csupasz hasát és fenekét feszületekkel borították. Ez felháborodás és sértődések hullámát váltotta ki a márka Instagramján.

Az évente kétszer megrendezett berlini divathéten ukrán márkák is részt vettek: Litkovska (Lilia Litkovska), Bobkova (Kristina Bobkova) és Podyh.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató