2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Még mindig nem találja a rendőrség az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját

A rendőrök még mindig keresik a csütörtök esti angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját – írja a Blikk. Csütörtök este holtan találtak egy 27 éves nőt az angyalföldi lakásában, a körözött férfit egy társkereső alkalmazáson ismerte meg.

A Blikk információja szerint a férfi nemcsak kikapcsolta a telefonját, hanem összetörhette, akárcsak a SIM-kártyát. Az eset óta egyszer merült fel, hogy valaki a lakás környékén látta, de azóta senki nem jelezte a rendőrségen, hogy látta volna.

Az áldozat ismerősei a lapnak azt mondták, hogy fél éve költözött haza Olaszországból, és a beszámolói alapján úgy tűnt, hogy a férfi féltékeny típus volt. A rendőrség is úgy tudja, hogy ugyan csendes típusnak tartották az ismerősei, a barátnőit birtokolni akarta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt az Életvédelmi Osztály nyomozói azonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki.

Mint ismert, egy fiatal, 27 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök a Véső utcában lévő egyik társasházban, miután valaki bejelentést tett a segélyhívó központban.

A rendőrség gyanúja szerint a 36 esztendős Türk Róbert Dániel ölte meg a 27 éves M. Petrát a fiatal nő lakásában múlt péntekre virradóra – a feltételezett elkövető ellen hajtóvadászat indult, de egyelőre, mintha a föld nyelte volna el. Úgy tudni, hogy féltékenységi dráma állhat az országot sokkoló angyalföldi gyilkosság mögött.

A Tények információi szerint a férfi egy vita során először megverte, majd felkapott egy kést és megszurkálta vele barátnőjét.

Egy volt nyomozó szerint, ha a férfi nem lett öngyilkos, akkor meg fogják találni. A bujkáláshoz ugyanis sok pénz kell, amely Türk Róbertnek nincs.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató