2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Medvegyev: a terroristák csak az erő nyelvén értenek, meg kell semmisíteni őket

A világ és a saját tapasztalataink azt mutatják, hogy a terroristák ellen nem lehet nemzetközi szankciókkal, megfélemlítéssel vagy figyelmeztetéssel harcolni, ők csak az erő nyelvét értik, ezért fel kell robbantani a terroristák saját házait, ki kell iktatni a bűntársaikat, és ami a legfontosabb – el kell pusztítani a terrorista csoportok felső vezetését – írta Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.



“A világ és a saját tapasztalataink azt mutatják, hogy a terroristák ellen nem lehet nemzetközi szankciókkal, megfélemlítéssel vagy felszólítással harcolni. Ők csak az erő nyelvét értik. Csak a személyes és egészen embertelen módszereket” – írta Medvegyev.

“EZÉRT KELL FELROBBANTANI A SAJÁT ÉS A ROKONAIK OTTHONUKAT IS. KERESSÜK ÉS LIKVIDÁLJUK BŰNTÁRSAIKAT, FELHAGYVA AZ ELLENÜK INDÍTOTT PER FRISS GONDOLATÁVAL. DE A LEGFONTOSABB A TERRORISTA FORMÁCIÓK LEGFELSŐBB VEZETÉSÉNEK MEGSEMMISÍTÉSE, BÁRMILYEN HASADÉKBAN IS REJTŐZKÖDNEK EZEK A ROVAROK. EZ NEHÉZ, DE LEHETSÉGES” – HANGSÚLYOZTA AZ OROSZ BIZTONSÁGI TANÁCS ELNÖKHELYETTESE.

A Nemzeti Terrorellenes Bizottság jelentése szerint Kijev hétfőn két felszíni drónnal hajtott végre terrortámadást a Krími híd ellen, a híd autópálya-elemét megrongálták, két felnőtt meghalt, egy gyermek megsérült. A krími és a kubáni hatóságok arra kérik a lakosokat és a turistákat, hogy tartózkodjanak a Krím hídon való átkeléstől, és válasszanak alternatív útvonalat az új orosz régiókon keresztül.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató