2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Vásárhelyi: A fideszesek között legalább annyi meleg van, mint általában a társadalomban

„Bízom benne, hogy nincs józan gondolkodású, normális ember, aki elhiszi, hogy a könyvek fóliába csomagolása az LMBTQ emberekről szól” – fogalmazott a szociológus.

Vásárhelyi Mária a Facebookon jelentkezett be és fejtette ki a véleményét a könyvek fóliázásával kapcsolatban. „Bízom benne, hogy nincs józan gondolkodású, normális ember, aki elhiszi, hogy a könyvek fóliába csomagolása az LMBTQ emberekről szól. Ők csak az áldozatai annak az ördögi tervnek, amely 2002 óta egyben tartja a fideszes szavazókat” – fogalmazott a baloldali megmondóember.

Hozzátette: „Ezek a látszólag LMBTQ ellenes törvények semmi másról nem szólnak, mint a gyűlöletkeltésről, amely a fidesz hatalomra kerülésének és hatalomban maradásának egyetlen garanciája, 

a fideszes tábor összetartó ereje”. 

Szerinte nincsen egyetlen fideszes politikus sem, „aki akár egyetlen szót is elhisz mindabból, amit az általuk működtetett propaganda gépezet a szexuális kisebbségekről sulykol, már csak azért sem, mert közöttük legalább annyi meleg, leszbikus stb. ember van mint általában a társadalomban”.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató