2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Az ír bajnok ellen szép játékkal nyert a Fradi 4:0-ra

Ferencváros–Shamrock Rovers-mérkőzésen a Fradi magabiztosan játszott és végig vezetett. Szép volt fiúk!

Ismert, a Bajnokok Ligája első selejtező körében a feröeri KÍ az első mérkőzés gól nélküli döntetlenje után - óriási meglepetésre! - az Üllői úton verte 3-0-ra a Ferencvárost, amely így az Európa-konferencialigába zuhant.

A kudarc után fejek is hulltak a porba: a történelmi vereség után Kubatov Gábor klubelnök azonnal kirúgta Sztanyiszlav Csercseszovot, így a csütörtöki mérkőzésre az eddigi másodedző, Máté Csaba valamint a klub korábbi válogatott játékosa Leandro de Almeida készítette fel a csapatot.

A szakember többek között elmondta: elsősorban a vereség okozta sokkból kellett kirángatni a játékosokat, hiszen érthetően őket is váratlanul érte ez a kudarc. Ismert: a két gárda a tavalyi szzonban is összekerült az Európa Liga-csoportkörbe jutás kapcsán, és a Groupama Arénában aratott magabiztos, 4-0-s siker után az is belefért, hogy a magyar bajnok idegenben 1-0-s vereséget szenvedjen.

A mérkőzést a mindössze 31 éves örmény sportember, Ashot Galtakcsjan vezette, a két csapat a következő összeállításban kezdte a mérkőzést:

Ferencváros: Dibusz - Makreckis, S. Mmaee, Cissé, Ramírez - Sigér, Abu Fani - Zachariassen, Marquinhos, Traoré - Varga B.

Shamrock Rovers: Mannus - Clearly, Lopes, Grace - Kavanagh, Burt, Poom, O'Neill, Hoare - Towell, Kenny

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató