2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Lebukott a Momentum: a Világbank képviselőjével tárgyaltak egy washingtoni parkban (videó)

Konspirált környezetben, a washingtoni Capitoliummal szembeni parkban, lépcsőn ülve tárgyalt a Világbank képviselője Bedő Dáviddal és Orosz Annával, a Momentum politikusaival.

Vajon mi az, amiről ilyen diszkréten kellett egyeztetniük? A két országgyűlési képviselő rendkívül aktív közösségi oldalain, de említést sem tettek a fedősztorinak tűnő delegációs utazásról, melyet a George Soroshoz kötődő Open World Program finanszírozott.

Az elhallgatásról viszont a jelek szerint nem egyeztettek két útitársukkal: a DK „árnyékminiszterével”, Barkóczi Balázzsal és a Jobbik országgyűlési mamelukjával, Balassa Péterrel (aki az ottani Legfelsőbb Bíróság elnökével való találkozója után is keveri a törvényhozói és a törvénykezői hatalmi ágat). Ők ugyanis bejegyzéseket és csoportképeket is közzétéve elárulták, Washingtonban kongresszusi képviselőkkel találkoztak egy bizonyos magyar delegáció tagjaként.

Némi internetes keresés nyomán kiderítettük, hogy az amerikai tartózkodást a Vermont Council on World Affairs (VCWA) szponzorálta az Open World Program részeként. Az öttagú küldöttségnek volt egy harmadik momentumos tagja is: Tompos Márton szintén országgyűlési képviselő, így az ellenzéki küldöttségben többséget kapott az USA-bérenc Momentum.

2022. szeptember 30-án a Világbankkal tárgyalt a Momentum konspirált környezetben, vélhetően a „guruló dollárokról”, melyből már korábban is részesült az amerikai érdekeket Magyarországon kiszolgáló párt.

Ezt nemcsak Márki-Zay Péter állította, hanem Novák Előd is bebizonyította: a magyar titkosszolgálat által feltárt amerikai milliárdokból folytat tiltott pártfinanszírozásnak és pénzmosásnak is minősülő óriásplakát-kampányt a Momentum, ezért feljelentést is tett a politikusbűnözők ellen a Mi Hazánk alelnöke, miután sikerült kimutatnia a céghálót a követelése nyomán nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentés és az Opten cégtár segítségével:

(Kuruc.info)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató