2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

„A Biden-rezsim indoklása átlátszóan hamis” – a republikánusok kiálltak Magyarország mellett

A jobboldali szervezet szerint nyilvánvaló, hogy azért bünteti Amerika Magyarországot, mert kiállt Isten, a haza, a család és a gyermekek megvédése mellett.

A Republicans for National Renewal (Republikánusok a nemzeti megújulásért) ügyvezető igazgatója, Mark Ivanyo közleményben állt ki Magyarország mellett. Leszögezte, a szervzete 

„HATÁROZOTTAN ELÍTÉLI A KORRUPT BIDEN-KORMÁNY TEGNAPI, NATO-SZÖVETSÉGESÜNK, MAGYARORSZÁG ELLEN HOZOTT INTÉZKEDÉSEIT”.

„Az Amerikai Egyesült Államok a hivatalban lévő korrupt demokrata rezsim alatt példátlan lépést tett Magyarországgal, ideológiai ellenfelével szemben azzal, hogy korlátozta a magyarok vízummentességét. A magyar útlevéllel rendelkezők ilyen korlátozásának ironikus oka az állítólagos »biztonsági aggályok«.

Ez az indok a Biden-rezsim részéről átlátszóan álságos, mivel ennek a kormánynak nem érdeke a »szigorú személyazonosság-ellenőrzés« a déli határainkat elárasztó több millió illegális bevándorló esetében. Továbbá, ez a kormányzat és szövetségesei nemcsak hogy nem támogatták a választások integritását, hanem az egész Egyesült Államokban harcoltak a »szigorú személyazonossági-ellenőrzés« ellen a szavazóhelyiségekben.

Így egyértelműen a biztonsági aggályokat használják hamis előfeltételként, hogy megbüntessék Magyarországot azért, mert bátran kiállt Isten, a haza és a család mellett, és megvédte gyermekeit a radikális LMBTQ+ napirendtől.

Az Egyesült Államok szövetségi kormányának sokkal jobban kellene aggódnia a déli határt elárasztó azonosítatlan illegális bevándorlók példátlanul nagy száma miatt, ami közvetlen biztonsági kockázatot jelent az amerikai emberek, különösen a munkásosztály számára.

Tekintettel Magyarország földrajzi elhelyezkedésére és az ukrajnai menekülteknek nyújtott segítségére, az Egyesült Államok jól tenné, ha erősítené a Magyarországgal való kapcsolatát, nem pedig tovább rontaná azt ideológiai nézeteltérések alapján” – írták.

Ivanyo hozzátette, „a korrupt Biden-rezsim továbbra is a végtelen háború felé tereli a világot, miközben figyelmen kívül hagyja a magas biztonsági kockázatokat az Egyesült Államok területén.

A Republikánusok a Nemzeti Megújulásért teljes mértékben elítéli a kormányzat ideológiai háborúját Magyarország és minden olyan szövetséges ellen, amely a globalista elit érdekei előtt kiáll a népeikért” – áll a szervezet közleményében, amit a Mandiner szemlézett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató