2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

A pécsi pride szervezői gyermekeket érzékenyítenének, a Mi Hazánk feljelentést tesz

A nemzeti ellenzéki párt követeli a kormánytól, hogy tartsa be a saját gyermekvédelmi törvényét.

Az Amnesty International egy hónappal a pécsi Pride előtt úgynevezett "Szivárványos Napot" tart a Baranya vármegyei városban, melynek keretében lesz szexuális devianciákról szóló kiállítás, és amelyen drag queenek, azaz nőnek öltözött férfiak is részt vesznek.



Az Amnesty Facebook-bejegyzésében feltüntette, hogy kisgyermekeket is várnak a Szivárványos Napra, ami a Mi Hazánk álláspontja szerint nem csak kiskorúak nemi identitását formálja rossz irányba, hanem jogsértő is
– olvasható a nemzeti ellenzéki párt lapunkhoz eljuttatott közleményében.

„Jelenleg a normalitás védelmében kiállókat vegzálja a hatalom, mint azt tették számtalanszor a nemzeti szervezetek tagjaival. Két éve éppen a Mi Hazánk tagjait állították elő az ellentüntetés előtt. A legfontosabb a gyermekek védelme és távoltartása az LMBTQ-őrülettől, mi minden eszközzel meg fogjuk védeni a gyermekeket ezektől a deviánsoktól. Azt látjuk, hogy már vidéken is a fiatalság agymosása zajlik az LMBTQ-lobbi által, ami jelentős részben a Fidesz felelőssége, hiszen kormánypártként nem tiltják be a gyermekvédelmi törvényt sértő rendezvényeket”

– írják.

A kommüniké kiemeli, a Mi Hazánk Mozgalom az ügyben feljelentést fog tenni, valamint követeli a kormánytól, hogy tartsa be a saját gyermekvédelmi törvényét és vessen véget a provokációnak az ilyen jellegű események és a Pride betiltásával!

„Ne a közterületeken és ne a közintézményekben élje ki egy abberált kisebbség a beteges vágyait!” – zárul a közlemény.

(Magyar Jelen)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató